marți, 20 ianuarie 2015

Review- MAC Indulge Collection, Fashion Punch Lipglass

Salutari tuturor.

Am hotarat sa revin cu cel de-al doilea post pe acest an si am zis ca cel mai bine ar merge un review.
Avand in vedere ca am lipsit o perioada destul de lunga, am strans cateva cosmetice numai bune pentru review-uri si am stat cred ca mai bine de o ora gandindu-ma ce sa aleg.

Probabil v-ati dat seama din titlu, am ales un produs MAC.
Ceea ce nu stiti e ca acest produs e primul meu gloss MAC si primul meu gloss nude. Poate suna destul de ciudat pentru  multe dintre voi, dar eu am fugit multi ani de rujurile sau glossurile nude.  De unde si pana unde? Consider ca nu am trasaturile potrivite pentru a purta prea des aceasta nuanta.



Cum de am ales acest produs atunci? Am avut o perioada cand am inceput sa mi accentuez mai mult machiajul ochilor si mult mai putin machiajul buzelor. E un lucru normal, multe dintre noi o facem, consider ca nu putem sa incarcam fata punand accent si pe ochi si pe buze. Problema a fost urmatoarea: eu nu am decat rujuri puternice ca si nuante, pentru ca de cele mai multe ori prefer un machiaj simplu pentru ochi (mascara, creion sau tus si un fard nude).
Si atunci am avut ideea de a incerca un ruj sau gloss nude si am apelat la MAC.

Imi place acest produs pentru ca din toate glossurile mele rezista cel mai mult, Daca pana acum ma indoiam de rezistenta glossurilor MAC, acum nu mai incape indoiala.
Nuanta este un nude rozaliu cu mici mici particule stralucitoare care nu dispar pe parcursul zilei. Cred ca se potriveste atat unui ten deschis ca al meu cat si unui ten usor mai inchis, chiar bronzat.
Aplicarea e lejera desi textura tinde sa fie pentru mine usor lipicioasa.
Eu il folosesc atunci cand optez pentru un machiaj tip smokey eyes pentru ca mi se pare ca se contopeste perfect cu 'tematica'.

Sper ca v-am fost de ajutor. Va urez o seara frumoasa!




2 comentarii:

Gabriela Moldoveanu spunea...

e ala care nu imi place mie. ihh............

Andreea Sotea spunea...

Daca l-ai incerca, poate ti-ar place...Asa, uitatandu-te.. sigur ca nu ti place :))