luni, 26 ianuarie 2015

Shover gels Jardins du Monde,Yves Rocher - Review


Salutari tuturor fetelor. Pentru azi v-am pregatit un mic review pentru trei  geluri de dus de la Yves Rocher. Multe dintre noi am folosit geluri de dus de la Yves Rocher si cred ca aproape toate am fost 'lesinate' (ar trebui sa scriu cu L mare, cel putin pentru mine) dupa gelul de dus cu aroma de cafea.
Ei bine, azi nu va fi momentul lui. 

In aceasta postare veti citi despre gelurile de dus cu arome varatice. De la o vreme incoace, cam doua-trei saptamani, am cam renuntat la gelurile de dus cu aroma de vanilie, ciocolata, pere coapte, mere coapte, scortisoara si multe alte arome de iarna. Nu ma deranjeaza sa miros ca si cum as fi iesit dintr-o cofetarie, dar m-am saturat momentan de ele. Au fost zile in care aveam cozonac sau turta dulce pe masa, lumanari cu vanilie sau mar cu scortisoara aprinse, miroaseam si eu a ceva asemanator...si atunci am zis: stop!

Si atunci am zis sa aleg altceva pentru geluri de dus, ceva care sa ma scoata din acea bula de Craciun, pentru ca a trecut de mult Craciunul,  si am ales gelurile de dus de la Yves Rocher, cu mirosuri varatice! ^_^ 




-Gelul de dus Rodie din Spania are un miros foarte placut mie pentru ca mi se pare usor acrisor, dar si dulceag. Testura nu este una cremoasa din pacate, insa important e ca nu usuca pielea. Din pacate, face putina spuma fata de alte geluri de dus.

-Gel de duș Portocală din Florida m-a adus cel mai mult cu gandul la vara datorita mirosului fresh al portocalei. Prima oara cand l-am mirosit din sticla, nu m-a multumit, dar atunci cand l-am folosit pe piele si-a facut treaba de minune. Si desi nici acesta nu are o textura cremoasa, face spuma multa.

-Si ultimul, Gel de duş Ylang-Ylang. E un gel de dus revitalizant cu un parfum floral si delicat. 
Desi nu are nimic deosebit, nici ca miros, nici ca textura, imi place tocmai faptul ca parfumul e unul discret .

Cam atat pentru astazi. Va urez o seara frumoasa! :-)

Un comentariu:

Ana Cos spunea...

am folosit si eu candva unul. nu prea imi place sa comand insa.