vineri, 27 februarie 2015

Aromatics Elixir by Clinique - Review

Sunt de parere ca parfumurile care au un miros puternic conturat fie le iubesti, fie le urasti.
Eu am experimentat ambele sentimente pentru acest parfum, Aromatics Elixir by Clinique din 2011.
La un moment dat il alegeam sa il port pentru ca eram extaziata din cauza mirosului, chit ca in momentul ala il iubeam sau il uram.


     Cand l-am primit, mi-am zis ca acesta e un parfum perfect pentru mine, pentru ca iubesc mirosurile puternice, lemnoase. Si ca va fi perfect pentru aceasta iarna. Insa dupa ce l-am aplicat pe piele si am iesit cu el in lume, m-a 'lovit'. Mi s-a parut un pic parca prea mult. Nu ca ar fi fost prea mult.
Fata de Womanity de la Thierry Mugler, asta e mic copil. Dar dupa mai multe iesiri in lume, la brat cu acest parfum, mi -am dat seama ca nu e asa greoi, si chiar imi place.

  Trebuie sa stiti ca acesta e o editie limitata a originalului Aromatics Elixir din 1971. Din cate am citit, acesta chiar e un pic mai subtil si cremos decat originalul. 
In mare parte eu il percep ca pe un parfum balsamic, cu note lemnoase. Nu simt notele de trandafir deloc. E un parfum pentru anotimpul rece si pentru seara, cel putin pentru mine. Mi se pare un pic prea greoi pentru a fi purtat dimineata.
Daca l-as recumpara? Cu siguranta!

2 comentarii:

Claudia Stefan spunea...

Dupa cum il descrii tu, nu cred ca mi place.

Andreea Sotea spunea...

Ar trebui sa il incerci. Miroase bine.