sâmbătă, 21 martie 2015

Ulei de argan Natural Bucovinean - bun la casa femeii !

Hello tuturor!
Cum va e weekendul? :-)

     Astazi am pregatit pentru voi un mic review despre uleiul de argan. Trebuie sa stiti ca pana acum ceva timp am fugit de uleiuri pentru ingrijirea tenului sau parului pentru ca ma gandeam ca singurul efect va fi cel de ingrasare (a tenului sau a parului).

    Dupa ce am citit multe review-uri despre uleiurile pentru par, acum un an, un an jumate poate, am inceput sa aplic cand si cand ulei pe varfurile parului si m-am bucurat de efectele benefice primite.

    Iar prin iarna m-am gandit sa incerc sa aplic si pe ten un ulei deoarece am un ten mixt si anumite zone uscate au nevoie de hidratare. Si m-am oprit la uleiul de argan achizitionat de la Natural Bucovinean. Daca aveti sansa sa ii prindeti pe la vreun targ de cosmetice, o sa dati de Florentina, o fata tare dragalasa dispusa sa va explice despre fiecare produs in parte, despre ingrediente si despre ce ar trebui si ce nu ar trebui sa aplicati pe pielea voastra. Eu am avut o experienta tare placuta cu ea, am invatat multe despre ingrediente si despre trucuri de infrumusetare naturale.


   Revenind la uleiul de argan, eu folosesc acest ulei pentru varfurile deteriorate ale parului. Incerc sa il aplic macar o data pe saptamana dupa spalare. De asemenea il aplic pe locurile uscate ale tenului. in jurul nasului, in jurul sprancenelor si uneori pe obraji. Foarte rar il mai aplic dupa epilare, de obicei cand sunt iritata. Imi place pentru ca hidrateaza bine si nu ingrasa pielea. Varfurile parului arata bine, iar tenul meu nu mai e asa uscat incat sa crezi ca mi se decojeste pielea. Cu siguranta il voi mai cumpara. 
   Voi folositi uleiuri speciale pentru ingrijirea tenului sau al parului?
Sa aveti o sambata placuta in continuare!

2 comentarii:

Ana Cos spunea...

si eu folosesc cateodata pe par, dar sincer mie nu imi place cum miroase.

Andreea Sotea spunea...

Al meu miroase bine, aduce a ulei de masline.