sâmbătă, 27 iunie 2015

Cinci de retinut pentru VARA

Hello! ^_^  
 In sfarsit vara a venit si pe meleagurile nostre, soarele de dimineata e numai bun pentru plaja, iar serile sunt suficient de calduroase pentru a ne distra stand cu picioarele goale in nisip.
    Zilele acestea am petrecut suficient timp plimbandu-ma in aer liber, la plaja sau piscina si m-am gandit sa fac un top 5 cu lucruri esentiale de retinut pentru acest sezon care ne vor ajuta sa ne simtim bine si sa ne distram alaturi de prieteni.



1. Simte-te bine in corpul tau! 
Nu trebuie si nu putem sa avem toate femeile 49 de kg si un abdomen cu patratele. Cu un costum de baie potrivit siluetei tale, prietenele tale alaturi si un mojito in mana te vei simti grozav pe plaja.
                        

2. Protejeaza-ti pielea de razele solare! 
E foarte important ca vara sa ne protejam pielea si tenul de razele solare. Cu o lotiune protectoare pentru protectia solara cu SPF 50+ pentru corp si o crema de fata cu SPF minim 30+ , pielea voastra va fi suficient de protejata! Va recomand produsele de la La Roche-Posay sau Avene.


3.Hidrateaza-ti corpul! Incearca sa ii oferi corpului necesarul de apa pe zi.
Daca sunteti ca si mine si nu va place sa beti 2 litri de apa pe zi, incercati atunci sa ii beti sub forma de limonada sau ceai natural!


4.Ai grija ce mananci! 
Acum ca e vara trebuie sa profitam ca scoicile de exemplu sunt proaspete, fructe delicioase gasim la orice magazin/aprozar in oras sau pe plaja.  Eu vara de obicei aleg sa mananc mult peste sau fructe de mare, iar ca gustari/desert fructe sau inghetata.


5.  Have fun!
Nu uitati ca vara tine putin asa ca cel mai bine e sa ne bucuram de soare,
de concediu daca avem parte, de compania prietenilor, de zilele placute pe plaja si multe ale momente grozave!

Un comentariu:

Detop spunea...

Inca o vara la orizont, aceleasi sfaturi valabile! :)