miercuri, 20 mai 2015

Scholl Velvet Smooth - Review

  Hello girls? Ce mai faceti voi?
Astazi v-am pregatit un nou review pentru un produs foarte drag mie.

       A sosit vremea sa va povestesc mai detaliat despre pila mea de calcaie Scholl Velvet Smooth. In urma unei campanii organizate de Buzzstore si Scholl Romania, am primit acest produs pentru testare. Si acum tare ma bucur ca m-am inscris (Si eu si mama!) pentru ca m-am ales cu un produs fain.



       Inainte sa primesc produsul am fost destul de scpetica pentru ca ma gandeam ca va fi o pila electrica ce imi va smulge un strat generos de piele si o sa sufar mult si bine. Dar nu a fost deloc asa. Apoi m-am mai gandit ca va fi un produs din plastic, usor de spart pe care o sa il distrug fara intentie. Dar si aici m-am inselat.

       Scholl Velvet Smooth e o pila electrica usor de folosit. Functioneaza alaturi de patru baterii alkaline, eu am folosit aceasta pila de cel putin 4-5 ori si inca nu s-au consumat.
       Pila propiu-zisa este capatul rotativ pe baza de micralumina care are particule micro-abrazive ce permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata. Produsul va veni insotit de un capac protector pentru pila astfel incat va impiedica contactul acesteia cu praful sau sa se agate de vreun material textil.
   
      Ce m-a uimit intr-adevar la aceasta pila este faptul ca isi face bine treaba inca de la prima utilizare. Tin minte ca am testat-o o intr-o seara, eram un pic obosita si nu ma gandeam ca o sa primesc rezultate din primele minute de folosire. Dar a doua zi am avut calcaiele mult mai fine. Din pacate inca nu era destul de cald afara, caci daca ar fi fost sigur m-as fi incaltat cu sandalute.

      O recomand pentru persoanele care nu au timp suficient sau un buget special destinat pentru vizite dese la salon.  Eu pierd maxim 10 minute cu acest produs si primesc in schimb rezultate de nota 10.
      Imi place sa folosesc pila alaturi de crema intensiva de noapte tot de la Scholl, dar puteti aplica daca doriti crema voastra preferata pentru picioare sau un balsam hidratant. (Atentie, crema se aplica dupa folosirea pilei!)

     Sper ca v-am fost de ajutor cu acest review. Daca aveti nelamuriti sau intrebari puteti sa imi scrieti mai jos, in rubrica de comentarii. Sa aveti o seara frumoasa!

Un comentariu:

Gabriela spunea...

Ti-am zis ca si mie imi place mult! Am renuntat la pile dure si lame!